Concurs Opengram

Explica’ns amb imatges maneres de viure la ciutat, i com les generen l’arquitectura i l’urbanisme. Comparteix el teu punt de vista a Instagram, i fes servir les teves etiquetes d’arquitectura i afegeix-hi les nostres: #openhousebcn i #opengram16.

 

BASES DEL CONCURS:

El concurs fotogràfic OPENGRAM 2016: ‘ESPAIS PER VIURE’ és el tema del Concurs Opengram 2016. A partir del concepte 'ESPAIS PER VIURE', explica’ns amb imatges maneres de viure la ciutat, i com les generen l’arquitectura i l’urbanisme. Comparteix el teu punt de vista a Instagram, i fes servir les teves etiquetes d’arquitectura i afegeix-hi les nostres: #openhousebcn i #opengram16.

Fes servir l'aplicació Instagram per compartir les imatges. Es valoraran especialment fotografies preses durant el Festival 48H OPEN HOUSE BCN 2016, que representin algun dels edificis de la programació d’enguany.

 

QUI HI POT PARTICIPAR:

Podran participar en el concurs fotogràfic totes les persones físiques de 14 anys o més que no estiguin implicades en la definició i / o preparació d'aquest concurs. Aquesta norma afecta, entre d’altres, empleats del 48H OPEN HOUSE BARCELONA i les empreses col·laboradores, així com cònjuges, ascendents i altres parents per consanguinitat o afinitat fins a primer grau (inclosos) de tots els anteriors. El seu incompliment comporta la pèrdua immediata del premi aconseguit, si s'escau. Els voluntaris del Festival poden participar en el concurs.

 

PRESENTACIÓ I ENVIAMENT:

Per participar en el concurs s'ha de tenir un compte a Instagram amb un perfil públic i respectar les condicions d'aquesta xarxa (http://instagram.com/legal/terms/).

Els participants han de:

- Fer fotografies sobre diferents mirades d’un mateix concepte: Espais per Viure. 

- Posar un títol a la fotografia, preferiblement identificant el lloc o l'escena fotografiada.

- Descriure breument què els ha captivat del tema del concurs en aquesta fotografia.

- Etiquetar la fotografia amb les etiquetes o hashtags #opengram16 #openhousebcn, sense perjudici d'altres etiquetes que l'autor/a de la fotografia hi vulgui incloure.

- Preferiblement, ubicar geogràficament (geotag) la fotografia, tot i que les fotografies no ubicades geogràficament no quedaran excloses del concurs.

- Preferiblement, fer un comentari amb una menció del compte d’Instagram d’@48hopenhousebcn, encara que les fotografies que no portin el comentari no quedaran excloses del concurs.

- Publicar la foto a la xarxa Instagram mitjançant el seu usuari.

No hi ha limitació en la quantitat de fotografies per participant i no es tindran en compte les valoracions d'altres usuaris sobre les fotografies que participin en el concurs.

 

DATES:

El concurs s'iniciarà el 15 d'octubre del 2016 i s’acabarà el dia 1 de novembre del 2016, a les 22 h (UCT +1). No s'admetran a concurs fotografies publicades més tard de l'hora d’acabament del concurs. El concurs podrà quedar desert.

 

PREMIS:

No hi ha premi en metàl·lic ni en espècies. Les 10 fotos finalistes s’exposaran durant l'acte de presentació dels finalistes OPENGRAM 2016, organitzat per l’Associació Cultural 48H OPEN HOUSE BARCELONA. Els seleccionats rebran un lot de productes del Festival 48h OPEN HOUSE BCN 2016.

 

COMITÈ ORGANITZADOR I JURAT:

El comitè organitzador està format per dos membres del 48H OPEN HOUSE BARCELONA. El comitè organitzador tindrà la facultat de rebutjar i excloure del concurs les fotografies i els missatges que incompleixin els requisits i les condicions establerts en aquestes bases.
El jurat està format per dos membres del 48h Open House Barcelona professionals de la fotografia i organitzadors del 48h Open House Barcelona, i dos col·laboradors del Festival, amb forta presència a la xarxa social Instagram i amb coneixement de fotografia.

 

SELECCIÓ DE PROPOSTES GUANYADORES:

Preselecció: El comitè organitzador del 48H OPEN HOUSE BCN seleccionarà entre 20 i 50 fotografies d'entre totes les que compleixin els requisits de participació descrits en aquestes bases i es presentin entre el dia d'inici i el dia d’acabament del concurs.

Selecció final: Les fotografies seleccionades s'han de fer arribar al jurat, que es reunirà entre el dia 2 de novembre i el 5 de novembre del 2016. Aquest jurat escollirà 10 fotografies guanyadores.

A partir del dia 5 de novembre, el 48H OPEN HOUSE BCN es posarà en contacte amb els guanyadors mitjançant el seu perfil a Instagram, @48hopenhousebcn, deixant un comentari a les fotografies guanyadores, i/o mitjançant les vies al seu abast i que consideri oportunes. L’acte d’exposició de les fotos finalistes es farà el 10 de novembre del 2016, a la Torre Bellesguard, després d’una visita guiada per l’espai.

 

* VEGEU AQUÍ TOTA LA INFORMACIÓ DE PARTICIPACIÓ I LES BASES LEGALS DEL CONCURS FOTOGRÀFIC OPENGRAM

 

-Associació Cultural 48H OPEN HOUSE BARCELONA per a la Divulgació del Patrimoni Arquitectònic de la Ciutat de Barcelona-